Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (2.61 secunde)
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti si Pitesti se prezinta in format City.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
Unele companii au anuntat insa ca vor oferi tarife reduse pentru clientii care nu au fost implicati in accidente rutiere, in timp ce pentru ceilalti preturile vor fi ceva mai mari.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Jurnalistul a spus ca este irelevant faptul ca in aceasta tragedie au murit doi oameni, dat fiind faptul ca multi alti romani isi pierd viata in accidente cumplite, mai precis in accidente rutiere.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Politia rutiera a negat. ... Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, in direct, la telefon, pentru Antena 3 (singura televiziune care a dat informatia), a fost foarte nervos cu Porumbita (Catalina Porumbel), a zis ca n-au fost informati, pentru ca asa e legea, cand are loc o intelegere amiabila.
Soferul, care n-a baut nimic, s-a dovedit mai beat ca noi toti. Asta e! Aici s-a ispravit donatia mea, festiv, comic si bahic.
Soferul autobuzului s-a dat jos sa vada ce s-a intamplat si atunci a simtit ca politistul mirosea puternic a alcool.
"Controalele Politiei Rutiere privind incheierea asigurarilor de raspundere civila auto reprezinta una dintre masurile prioritare legate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, conform unui plan de masuri privind integrarea, stabilit inca de acum doi ani", a declarat subinspectorul Lucian Calmuc, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj.
google-analytics.com